Təbii ət və süd tarixə qovuşur – Laboratoriya məhsulları yeyəcəyik

© Sputnik / Aleksandr Kryazhev / Mediabanka keçidStəkanda süd
Stəkanda süd - Sputnik Azərbaycan
Abunə olmaq
Ət yemək üçün heyvan kəsməyə ehtiyac olmayacaq

BAKI, 20 aprel — Sputnik. Kanadalı elm adamları laboratoriyada ət istehsalına başlayıb.

Sputnik Azərbaycan-ın Türkiyə mediasına istinadən xəbərinə görə, alimlər yaxın gələcəkdə ağartı, ət və ət məhsulları yemək üçün heyvanı kəsməyə ehtiyac olmayacağını bildirirlər. Onlar qeyd edirlər ki, heyvandan əldə olunan hüceyrələrdən süd, yumurta, ət və digər məhsullar istehsal etmək mümkün olacaq.

Belə şirkətlərdən biri olan “Appleton Meats” adlı qurumun rəsmiləri yaxın 3-5 ildə bu satışı reallaşdıracaqlarını bildiriblər.

Xəbər lenti
0