Ət kəsimi məntəqələri

Heyvan kəsimi məntəqələrində monitorinq aparılıb

17
(Yenilənib 14:41 12.07.2018)
Monitorinq ət kəsimi fəliyyəti ilə bağlı maarifləndirmə işlərini əhatə edir

BAKI, 12 iyul — Sputnik. Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi bu ilin may ayından etibarən qida zəncirinin bütün mərhələlərində iştirak edən sahibkarlıq subyektlərində, eyni zamanda heyvan kəsimi məntəqələrində monitorinqlərə başlayıb.

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin mətbuat xidmətindən Sputnik Azərbaycan-a verilən məlumata görə, monitorinqlər əhalinin sağlam və təhlükəsiz qida məhsulları ilə təmin olunması üçün mövcud vəziyyətin öyrənilməsi və mərkəziləşmiş ət kəsimi fəliyyəti ilə bağlı maarifləndirmə işlərini əhatə edir.

Aparılan monitorinqlər nəticəsində heyvan kəsimi ilə bağlı ölkə ərazisində mövcud vəziyyətin öyrənilməsi ilə yanaşı, regionlar üzrə vətəndaşların gündəlik ət təlabatının həcmi agentlik əməkdaşları tərəfindən araşdırılaraq müəyyən olunub.

17
Teqlər:
ət kəsimi, Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi, yoxlama, monitorinq
Əlaqədar
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi sahibkarların qeydiyyatına başlayır
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi yoxlamaların məqsədini açıqladı
Prezidentdən Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi ilə bağlı növbəti qərar
Vəziyyət dəyişəcək: Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi daha iki sahəni əlinə alır
Ölkəyə gətirilən qida məhsullarına Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi nəzarət edəcək
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi yaradılır